Om oss

Med råvarer fra Sunnmørskysten tilbyr vi en rekke førsteklasses sjømatprodukter for både nasjonale og internasjonale markeder. Brødrene Remø er bygget på lidenskapen for havet og en lang historie med generasjoner av sjøfarere, hvalfangere, fiskere og selfangere. Selskapet ble etablert i 1918 av grunnleggeren Severin Fiskerstrand som hentet inspirasjon fra sine erfaringer i USA. Vi har utviklet oss gjennom årene og tilbyr nå en rekke sjømatprodukter.

Våre nøkkelverdier er kvalitet, tradisjon og lidenskap.

Historien vår

1918

Severin Fiskerstrand flyttet hjem til Fiskerstrand, inspirert av lidenskapen for havet og hans egne erfaringer i Amerika. Han bestemte seg for å bruke sin kunnskap til å skape noe unikt og legge grunnlaget for en familiær interesse som fortsatt er like sterk mer enn 100 år senere.

1923

I 1923 ble det bygget en sjøbu på Fiskerstrand som skulle støtte gårdens butikk med kai, matvarer og fiskeredskap for salg og distribusjon. Denne sjøbua ble kjent som "Sambua" og skulle senere bli en viktig del av selskapets globale sjømatdistribusjon.

70-tallet

Etter 1970-tallet begynte en ny æra for Brødr. Remø, en æra som skulle befeste sin plass som en banebrytende kraft i sjømatindustrien. Framskrittene innen lakseoppdrett på den tiden åpnet dører for enda større muligheter. Ettersom kunnskap spredte seg og teknologien avanserte, dukket norsk atlantisk laks opp som en ettertraktet delikatesse på den globale scenen. Remø-familien så potensialet og var fast bestemt på å bygge videre på sin arv.

1985 -

I 1985 pustet en gjenoppvåkning av formål liv i Sambua. Bygget av grunnleggers bestefar ved navn Severin i for et halvt århundre siden, hadde det historiske båthuset vært vitne til generasjoner med slit og drømmer. Dette markerte et vendepunkt for Remø-familien. Den neste generasjonen tok styringen, drevet av visjonen om å skape en sentral aktør å regne med i sjømatindustrien. Dette markerte fødselen av Brødrene Remø AS.

Reisen videre

Visjon og tilpasning i lakseforedlingsindustrien
Fokuset skiftet nå mot lakseforedling, et område som hadde enormt potensiale. Grunnleggerne av Brødr. Remø AS var ikke bare arvtagere av tradisjonen, men visjonærer som så potensialet til å utvikle seg og tilpasse seg endringene. Kvalitet, tradisjon og en dypt rotfestet lidenskap forble kjerneelementer, men innovasjon var den drivende kraften.

Sambua, en gang et båthus, var skjebne for en bemerkelsesverdig transformasjon. Veiledet av grunnleggernes dedikasjon, gjennomgikk det en forvandling til et toppmoderne anlegg for lakseforedling. Denne transformasjonen handlet ikke bare om å modernisere infrastrukturen; det handlet om å omfavne banebrytende teknologi, overholde strenge kvalitetsstandarder og skape et miljø som sikret sjømatproduktenes friskhet og kvalitet.

Bruk av banebrytende teknologi og strenge kvalitetsstandarder
Grunnleggerne forsto at for å konkurrere på global skala måtte de være i forkant av innovasjon. Anlegget var utstyrt med avanserte produksjonslinjer, temperaturkontrollerte omgivelser og et omfattende kvalitetskontrollsystem. Hver fase av bearbeidelsesprosessen ble utført nøye for å bevare den delikate smaken og teksturen til laksen samtidig som holdbarheten ble forlenget for internasjonal distribusjon.

Utvidelse og innflytelse i takt med tiden
Overgangen fra Sambua til et moderne produksjonsanlegg handlet ikke bare om å oppgradere den fysiske plassen, men også om å dyrke en kultur av ekspertise. Dyktige håndverkere jobbet side om side med den nyeste teknologien, slik at den tradisjonelle ekspertisen som ble overført gjennom generasjoner, smeltet sømløst sammen med kravene fra moderne produksjon.

Denne forpliktelsen til innovasjon og ekspertise bar frukt. Brødr. Remø AS ble raskt synonymt med førsteklasses sjømatprodukter. Deres atlantiske laks, behandlet med omsorg og presisjon, mottok anerkjennelse fra kjennerne rundt om i verden. Fra fjerne østen til den andre siden av Atlanterhavet bar navnet Brødr. Remø AS arven av dedikasjon til både tradisjon og innovasjon.

Mens årene gikk videre, fortsatte Brødr. Remø AS å utvide sin rekkevidde og innflytelse. Grunnleggernes dedikasjon til bærekraft og ansvarlige praksiser sikret at deres suksess ikke bare var for nåtiden, men for kommende generasjoner. Deres historie tjener som inspirasjon for dem som forstår at arv kan være grunnlaget for vekst, og at innovasjon kan dyrkes samtidig som man forblir tro mot sine røtter.

I dag

Brødrene Remø er nå lokalisert på den idylliske Sunnmørskysten, med dedikerte mennesker og et sterkt fokus på håndverk. Vi er stolte av vårt nyskapende arbeid innen sjømatsektoren og streber etter å bli den foretrukne leverandøren av kvalitetsfisk og sjømatprodukter for kundene.

Vår visjon

Vår visjon er å levere førsteklasses, bærekraftige sjømatprodukter til våre kunder, samtidig som vi ivaretar naturressurser og miljøet. Ved å omfavne det beste av vår fortid og fremtid, ønsker vi å skape langvarige relasjoner med kundene våre og fremme en kultur av kvalitet, ansvar og omsorg gjennom hele verdikjeden.

Hva er viktig for oss?

Kvalitet

Vi leverer førsteklasses sjømat ved å benytte nøye utvalgte råvarer og moderne produksjonsutstyr, samt opprettholde høye standarder gjennom hele prosessen.

Tradisjon

Basert på generasjoner av sjøfarende historie, bevarer vi vår arv ved å følge tradisjonelle metoder i kombinasjon med en moderne tilnærming.

Lidenskap

Drevet av en intens kjærlighet til havet og sjømat, fører vi lidenskapen videre gjennom innovasjon, ansvar og dedikasjon til vårt håndverk.

Brosjyrer

Informasjon om oss og våre produkter

View all
Category one
Category two
Category three
Category four

Bærekraft

Vår rike historie utgjør fundamentet som vår forpliktelse til bærekraft hviler på. Fra de tidlige dagene da Sambua gjallet med fiskeres og håndverkeres rytme, forstod vi den skjøre balansen som eksisterer mellom menneskeheten og havet. Denne arven av respekt for naturen og dens ressurser er vevd inn i selve hjertet av Brødr. Remø. I dag, som et toppmoderne anlegg for laksbehandling, innlemmer vi banebrytende teknologi med ærverdig visdom.

Våre metoder handler ikke bare om å produsere enestående sjømat, men om å gjøre det med en ubøyelig dedikasjon til miljøet. Vi benytter innovative metoder som minimerer avfall, bevarer energi og prioriterer ansvarlig ressursutnyttelse. Hver eneste fase av vår prosess er et bevis på vår dype tro på at bærekraft ikke er et valg; det er et ansvar. Gjennom hvert filet og hver forsendelse fortsetter vi grunnleggernes arv, og sørger for at havets gaver forblir rikelig tilgjengelige for kommende generasjoner.

Åpenhetsloven

Åpenhetsloven skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i forbindelse med produksjon av varer og levering av tjenester, og sikre allmennheten tilgang til informasjon om hvordan virksomheter håndterer negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.

Last ned som PDF

Kontaktpersoner

Kundeerfaringer

Se hva kundene sier om oss

"En kundeanbefaling som fremhever egenskaper og svarer på evt. usikkerhet om produktet eller tjenesten. Vis eksempler fra kunder med lignende bakgrunn som din målgruppe."

Navn

Tittel, Firma

"En kundeanbefaling som fremhever egenskaper og svarer på evt. usikkerhet om produktet eller tjenesten. Vis eksempler fra kunder med lignende bakgrunn som din målgruppe."

Navn

Tittel, Firma

Ja takk!
By subscribing you agree to with our Privacy Policy and provide consent to receive updates from our company.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2023 Brødrene Remø. All rights reserved.