Om oss

Med råvarer fra Sunnmørskysten tilbyr vi en rekke førsteklasses sjømatprodukter for både nasjonale og internasjonale markeder. Brødrene Remø er bygget på lidenskapen for havet og en lang historie med generasjoner av sjøfarere, hvalfangere, fiskere og selfangere. Selskapet ble etablert i 1918 av grunnleggeren Severin Fiskerstrand som hentet inspirasjon fra sine erfaringer i USA. Vi har utviklet oss gjennom årene og tilbyr nå en rekke sjømatprodukter.

Våre nøkkelverdier er kvalitet, tradisjon og lidenskap.

Historien vår

1918

Gründeren Severin Fiskerstrand startet Brødrene Remø i 1918, inspirert av lidenskapen for havet og hans egne erfaringer i Amerika. Han bestemte seg for å bruke sin kunnskap til å skape noe unikt og legge grunnlaget for et selskap som skulle vare i nesten 100 år.

1923

I 1923 ble det bygget en sjøbu på Fiskerstrand som skulle støtte gårdens butikk med kai, matvarer og fiskeredskap for salg og distribusjon. Denne sjøbua ble kjent som "Sambua" og skulle senere bli en viktig del av selskapets globale sjømatdistribusjon.

70-tallet

I løpet av 70-tallet ble oppdrett av laks mer tilgjengelig, og kunnskap og teknologi ble raskt delt. Norsk atlantisk laks ble tilgjengelig i store volum, og dette banet vei for nye muligheter innen sjømat og videre utvikling av Brødrene Remø.

1985

I 1985 opplevde Sambua en gjenopplivning når neste generasjon Remø bestemte seg for å gjenoppta eventyret. Foredling av laks ble hovedfokuset, og selskapet Brødrene Remø AS ble etablert med en fornyet satsing på kvalitet, tradisjon og lidenskap, og dannet grunnlaget for dagens Brødrene Remø.

I dag

Brødrene Remø er nå lokalisert på den idylliske Sunnmørskysten, med dedikerte mennesker og et sterkt fokus på håndverk. Vi er stolte av vårt nyskapende arbeid innen sjømatsektoren og streber etter å bli den foretrukne leverandøren av kvalitetsfisk og sjømatprodukter for kundene.

Vår visjon

Vår visjon er å levere førsteklasses, bærekraftige sjømatprodukter til våre kunder, samtidig som vi ivaretar naturressurser og miljøet. Ved å omfavne det beste av vår fortid og fremtid, ønsker vi å skape langvarige relasjoner med kundene våre og fremme en kultur av kvalitet, ansvar og omsorg gjennom hele verdikjeden.

Hva er viktig for oss?

Kvalitet

Vi leverer førsteklasses sjømat ved å benytte nøye utvalgte råvarer og moderne produksjonsutstyr, samt opprettholde høye standarder gjennom hele prosessen.

Tradisjon

Basert på generasjoner av sjøfarende historie, bevarer vi vår arv ved å følge tradisjonelle metoder i kombinasjon med en moderne tilnærming.

Lidenskap

Drevet av en intens kjærlighet til havet og sjømat, fører vi lidenskapen videre gjennom innovasjon, ansvar og dedikasjon til vårt håndverk.

Brosjyrer

Informasjon om oss og våre produkter

View all
Category one
Category two
Category three
Category four

Kontaktpersoner

Kundeerfaringer

Se hva kundene sier om oss

"En kundeanbefaling som fremhever egenskaper og svarer på evt. usikkerhet om produktet eller tjenesten. Vis eksempler fra kunder med lignende bakgrunn som din målgruppe."

Navn

Tittel, Firma

"En kundeanbefaling som fremhever egenskaper og svarer på evt. usikkerhet om produktet eller tjenesten. Vis eksempler fra kunder med lignende bakgrunn som din målgruppe."

Navn

Tittel, Firma

Ja takk!
By subscribing you agree to with our Privacy Policy and provide consent to receive updates from our company.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2023 Brødrene Remø. All rights reserved.